Wij horen graag van u.

Wij horen graag van u. Heeft u een vraag of opmerking over deze website, laat het ons dan weten. Heeft u een vraag over een verzekering, neem dan direct contact op met de uitvaartverzekeraar. Wij mogen geen adviezen geven over verzekeringen die op deze website staan.

Wij doen ons best op werkdagen binnen 2 uur op uw vraag of opmerking te reageren.

Wat doen we? Wie zijn we?

Middels onze jaren lange expertise geven wij u een zo volledig mogelijk overzicht over uitvaartverzekeringen en alles wat daar mee samenhangt. Doordat wij de expert zijn hoeft u dit niet te worden voordat u een uitvaartverzekering afsluit. De premies die u op homepage ziet zijn indicatief en is gebaseerd op een persoon van 30 jaar uit Amsterdam. Maak zelf een premie berekening om te zien wat u gaat betalen.

Hoe maken wij een vergelijking

Wij vergelijken uitvaartverzekeringen op prijs en op voorwaarden. We hebben op de website staan hoeveel % van onze bezoekers een uitvaartverzekering afsluit. Dit heeft alleen betrekking op onze bezoekers en niet over de exacte aantallen in de gehele markt.

Waar verdienen wij aan

Wanneer u via UitvaartverzekeringExpert.nl een verzekering afsluit krijgen wij daar een eenmalige commissie voor. Dit is een reclame vergoeding.

Informatie op de website

De informatie die we op onze website hebben staan, hebben wij met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Het kan zijn dat de informatie, zoals prijs of eigenschappen, niet klopt. Wij zijn op geen enkele mannier aansprakelijk voor onjuiste informatie. De informatie op de website van de uitvaartverzekeraar is altijd leidend.

Advies

Wij zullen nooit een advies uitbrengen over de verzekering die u moet afsluiten. Wij geven algemene informatie. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de uitvaartverzekeraar zelf.